Sophie Elises Verden Premierefest

Det føles så godt og veldig merkelig å vite at serien endelig er igang med å sendes på TV2.. at jeg faktisk er med i en reality serie? På TV2? Med hele Norges blogger-gladlaks Sophie Elise?.. Det hadde jeg aldri trodd på hvis noen fortalte meg dette for noen år siden. Jeg er så stolt av jentene mine, tenk at vi har opplevd alt dette sammen og tenk at vi har en periode av livet vårt dokumentert på film. I vakre slow motion bilder og nydelig klipping. Det syntes jeg er litt goals ass.

Premierefesten var såååå fin. Det er slik en premierefest skal være, nemlig å samle de nærmeste og bare feirer at man endelig er i mål med prosjektet. Denne kvelden går rett i minneboka, så mange fine mennesker jeg har i livet.

Du kan se Sophie Elises Verden først på TV2 SUMO (pluss bonusmateriell som du ikke får se på TV) klikk HER!

1 Comment

  1. Stine

    Hei Joakim! Du er helt nydelig i serien! Og følte veldig med deg i episode 4 :-( Også lurte jeg på, du som har litt greie på musikk. I episode 4 under torsdagsklubben så er det en sang i bakgrunnen som jeg har lett etter i en evighet etter å ha hørt den på byen, så ble kjempe gira når den var i serien! Du vet ikke tilfeldigvis hva sangen heter?

Comments are closed.