Helt piano

Det har føltes ut som en evighet siden jeg har… blogget?! Gjør man fortsatt det nå i 2018? Haha! Jeg har jo denne bloggen egentlig bare for min egen skyld, der jeg poster innlegg og bilder når jeg føler for det. Som en slags minnebok. Hyggelig er det jo at det faktisk alltid er noe trafikk her fordet, det setter jeg pris på, men jeg har mer og mer skjønt at min “greie” som “influencer” er å uttrykke meg gjennom bilder og video. Om det er noe jeg har på hjertet forteller jeg det på en mer visuell måte, selv om jeg like så godt kunne postet teksten som et blogginnlegg føler jeg det blir mer personlig å fortelle det til et kamera og dele videoen med dere.

MEN jeg har kanskje savnet litt de “meningsløse” innleggene. Der jeg bare skriver uten å tenke på hvor “viktig” og “seriøst” det skal være. Var så mye mer flink til det før, å ta fine bilder i hverdagen og bare blogge om de koselige tingene. Du vet, de fine møtene med de gode vennene sine, der man spiser deilig mat og egentlig bare har det superkoselig. For har vært så MYE nå, med Sophie Elises Verden, masse jobb, er her og der og overalt føles det ut som. Deilig å bare ta noen dager der jeg tar det helt piano, og det har jeg endelig gjort!

Jeg har blant annet sett min fine Emilie igjen, vi jobber begge masse, men er flinke til å få til å møtes fordet. Er så glad i denne jenta og stolt over alt hun får til. Sjekk ut en av de siste videobloggene mine der Emilie er med om du ikke har sett den enda, klikk HER!

I går spiste jeg tapas med Ulrikke, så gøy å bli bedre kjente med henne! Hun er heeeelt RÅ!! Jeg ble kjent med Ulrikke etter at jeg hørte bidraget hennes i MGP i fjor, hun hadde etter min mening den beste låta i MGP 2017 så jeg måtte bare plinge henne å si hvor fan jeg var av låta. Etter det har vi fulgt hverandre på instagram, møttes et par ganger på diverse fester og bare funnet tonen skikkelig.

Vi var på Delicatessen på Løkka, tapasen der er så digg! Også må dere høre låtene til Ulrikke, jeg elsker alle tre låtene hun ga ut i fjor og flere låter skal det bli! Klikk HER for å høre de.

Dette er en fremtidig superstjerne, MARK MY WORDS!

Etter at jeg var med Ulrikke dro jeg til Hanna, vi hadde Paradise maraton og kjøpte inn sikkert en halv kilo godteri, haha, så digg! Hanna har jeg kjent i to år nå og hun var så snill å hjelpe til på opptaket til musikkvideoen vi filma på Sophie Elises Verden, episoden som gikk i går. Jeg ler så mye når jeg er med Hanna, vi har så lik humor!

Nå må jeg faktisk kjappe meg for skal til Sandra for vi skal på skikkelig Balkan fest, jeg gleder meg! Vi blogges enten i morgen eller om en måned, who knows when.