God Kveld Norge med Mamma

Jeg er så rørt og så takknemlig for alle fine meldinger jeg har fått de siste ukene. Jeg har nesten ikke ord. Videoen min, der jeg snakker åpent om spiseforstyrrelsene mine har fått over en million visninger, jeg har fått flere tusen meldinger fra dere og ikke en eneste av dem er negative. Takk! Takk for at dere deler historiene deres med meg, takk for at dere støtter meg og takk for at dere viser at jeg skal fortsette å ha troen på den jeg er og det jeg står for.

På torsdag var jeg og Mamma på God Morgen Norge, der snakket vi om videoen, min historie og hvordan det er å være foreldre med et barn som har spiseforstyrrelser. Jeg er så stolt av Mamma og syntes hun var så flink, tenk at vi har gjort dette sammen. Elsker henne av hele mitt hjerte. Programlederne, crewet og selveste Wenche var alle så snille og imøtekommende, man føler skikkelig på den gode stemningen som er på TV om ikke mer i virkeligheten. Her er et lite bildedryss og sjekk ut intervjuet øverst i innlegget.

Om du ikke har sett videoen min kan du se den HER!