Hyttetur med GUTTA

Den siste uka har egentlig bare gått i å trene og nyte sommeren. Jeg har blant annet vært på hyttetur med GUTTA! aka. squaden aka. Sofie, Martine og Julie. Elsker disse jentene, vi har aldri et kjedelig øyeblikk sammen. Vi var på hytta til Sofie som ligger en times tid unna Oslo, vi grilla burgere, spilte Ligretto (elsker det kortspillet!) og bada på stranda. DEILIG!

Jeg har denne uka også gjort meg klar for Costa Rica turen med EF språkkurs. HERREGUD som jeg gleder meg!! Så stas at EF sender meg ditt og at jeg er en EF ambassadør. Jeg var i San Diego med Anniken i fjor, men i år reiser jeg faktisk helt alene. Jeg gleder meg til å bli kjent med studentene som er der, lære meg (litt) spansk og oppleve alt Costa Rica har å tilby!

Følg @efnorge på Instagram og se daglig hva jeg gjør i Costa Rica, pluss flere innlegg her på bloggen uken som kommer. Vil du vite mer om reisen min, klikk HER.