Første dag i Costa Rica!

OMG, jeg er i Costa Rica baby!!! Det er helt sjukt å tenke på. Jeg er her med EF språkkurs og har allerede den første dagen opplevd så mye. La oss spole tilbake 40 timer…

Hele reisen fra Lambertseter til rommet mitt i Costa Rica tok litt over et døgn, så jeg var ganske trøtt da jeg kom hit klokka 23 lokal tid. Heldigvis gikk reisen smertefritt og jeg sovnet typ med engang hodet traff puta.

Jeg sto opp halv åtte på morningen, litt jetlaged, men klar for første skoledag. Jeg må ærlig innrømme at jeg faktisk var litt smånervøs siden jeg er her helt alene, men det tok typ 3 min så ble jeg kjent med flere i klassen min. Alle er så åpne her og gira på å bli kjent med deg. Elsker det! Det jeg syntes er så fint med EF språkkurs er at det er alle slags mulig mennesker her på skolen, og selv om man kanskje er litt sjenert så faller man inn i gruppa med engang. Alle skal med og alle starter med blanke ark. Det er folk her fra hele verden, men de fleste er mellom 16 til 24 år ish.

Etter å ha hatt introduksjon og min først spansktime (lært noen nye ord, yay!) spiste klassen lunsj sammen. Hun ene i klassen min som også startet i dag er fra Norge, hun heter Tale og er super søt! Det er flere norske her som jeg såklart har blir kjent med allerede. Til og med Anne Sofie og Lene (to venner av meg) dro fra EF Costa Rica dagen før jeg kom etter å ha vært her i en måned å lært seg spansk. De norske elevene her sa de var skikkelig flinke så gleder meg til å høre hvordan de har hatt det her!

Vi har spilt kort her (som er perfekt for å bli kjent med nye folk her btw), badet og senere på kvelden dro alle elevene for velkomstdrink på stranda her. Herregud så nydelig stranda er her!! Se bildet under av solnedgangen, det er ikke engang satt på filter!! Det er finest uredigert, se de fargene:

Her ble jeg kjent med enda flere fra skolen, noen har nettopp kommet, andre har vært her i flere uker/mnd. Og det alle sier er at de elsker å bo her og være endel av EF. Det er så godt å høre for de sitter igjen med akkurat samme inntrykk av EF som meg. Jeg vet jeg må skrive «reklame» siden jeg blir «sponset» denne turen, men jeg vet at om jeg ikke får sponset flere turer drar jeg på EF språkkurs fordet. Haha! Det er så gøy og man blir så fort kjent med folk! Elsker det, i morgen skal jeg se solnedgangen sammen med noen nye venner her på skolen, samt ta litt bilder i området og bade masse!  ❤️

Følg @efnorge på Instagram og se daglig hva jeg gjør i Costa Rica, pluss flere innlegg her på bloggen uken som kommer. Vil du vite mer om reisen min, klikk HER.