MONDAY in polaroids

I dag følte jeg for å knipse hele dagen min med polaroid kamera mitt, tatt med FijiFilm instax wide 300.

Jeg startet dagen tidlig med å ta noen bilder av vakre Amalie Snøløs, hun er en del av en stor fotoshoot jeg har vært med på de siste dagene. Gleder meg til å vise dere bildene jeg har tatt i morgen og hva det er for!

Jeg har møtt Amalie kjapt et par ganger tidligere da hun var med på Farmen sammen med Bjørn-Erik, men ble bedre kjent med henne i dag. Hun er så fin! Veldig oppegående og ikke minst kreativ. Spennende å høre om prosjektene hun drømmer om å skape!

Etter shooten dro jeg hjem for å gjøre ferdig Costa Rica videobloggen, som dere MÅ sjekke ut om dere ikke har gjort det enda (klikk HER). Ganske fornøyd med den. Her er et cute bilde av Adrian og Mamma, han har bodd hjemme i hele sommeren som har vært så koselig. Fult hus med Mamma, Pappa, Adrian, meg og noen ganger Sara og hunden dems Secco. Fin sommer!

Klokka 18:00 dro jeg til TV2 for Sophie hadde invitert meg, Henrik og Marte på Kardashian kveld. Vi så første episode av sesong 15, mens vi drakk cava, spiste sushi og godteri. SÅ FAB!

Episoden var helt sjuk sånn btw, ikke politisk korrekt å si men: JEG ELSKER DRAMA! Så bra TV!

Gjengen <3 Nå sitter jeg i senga og redigerer de siste bildene til i morgen. Vi snakkes da!