Skal vi Danse premierefest!

Jeg var så spent og nervøs før Sophie skulle på “dansegulvet for sin jive”.. OMFG? Er virkelig jenta mi med på Skal Vi Danse? Charlotte, Henrik, Fetisha og jeg var såklart i studio på Nydalen for å støtte Sophie og FOR ET SHOW OG SÅ SJUUUKT FLINK SOPHIE VAR! Stopper aldri å bli stolt av deg Sophie, i love uuu! Vi var virkelig “entouraget” til Sophie den kvelden og var nok de som skrek høyest i salen. Jeg gleder meg til flere kvelder på TV2 Nydalen lørdagene framover, det var også koselig å se flere av deltagerne som er med i år. Sjekk ut alle pressebildene jeg har tatt for årets sesong HER!

Blinkskudd tatt av Cato Ingebritsen, altså vi var så rørt hele gjengen. Sophie var til og med den siste til å danse den kvelden så jeg vet hun var nervøs backstage. Hun NAILA det og alle må huske på å stemme på henne lørdagene framover, jenta mi skal langt! ;)) haha <3

Thorwback til onsdagen allerede, Henrik + Ulrikke = hmmm? kanskje?

Kvelden endte med at jeg var på etterfesten og skravlet hele natta med Adelen, altså jeg digger henne allerede. Vi har aldri møtt hverandre før, men vi klikka med engang haha. Jeg har hørt på musikken hennes helt fra hun kom ut med “Bombo” og “Always On My Mind” til hennes nye (egenproduserte) låter som “Go Home” og “Big Bad Bitter” (ELSK!). Hun er RÅ! Funfact om du ikke visste det: Adelen ble sammen med dansepartneren sin Benjamin i Skal Vi Danse 2015. OG Benjamin er dansepartneren til Sophie! Gøy!

Da jeg skulle gi klem til Sophie og gratulere henne så klarte jeg å tryne ned trappa mot dansegulvet så hardt at jeg endte opp med å miste den ene hælen på penskoa mi… foran hele “Medie Norge”. Jeg kjøpte faktisk penskoa mine i Bergen rett før Gullruten showet i 2015. Det her har vært penskoene mine på hver store fest siden den gangen. RIP 2015-2018.