GULLA

For akkurat et år siden ble jeg kjent med Gulla via Anne-Sofie og Marte, jeg digga henne og måtte skryte masse av hvor flink Gulla var til å synge. Jeg digga personligheten, latteren og ikke minst at hun var så gira og sulten på å bli artist! På det ene året jeg har kjent Gulla har hun jobbet masse med å skrive og produsere låter, hatt regi og spilt inn egen musikkvideo og er nå endelig ute med sin første EP (klikk HER for å høre)! For en dame og for et talent! Jeg er helt sikker på at du kommer til å høre masse fra Gulla fremover, hun har kommet for å bli. Sjekk ut pressebildene jeg tok av Gulla for noen uker siden, her er et lite bildedryss:

I går hadde Gulla release konsert på Verkstedet og FOR ET SHOW!! Gulla er virkelig en stjerne og fy søren så RÅ hun er live. Det kule er at hun gjør alt, hun skriver låtene selv, laget koreografi og har i tillegg sydd alle kostymene. I LOVE IT!! Det er et menneske som jobber hardt for drømmene sine!

Hør musikken til Gulla HER