Det største jeg har gjort.

Det er akkurat et halvt år siden jeg delte video kronikken min i VG om spiseforstyrrelser og det er det viktigste og største jeg har gjort hittil i livet. Jeg var så nervøs da jeg delte videoen for jeg pleier aldri å dele ting som er så privat, jeg har lenge vært usikker på kroppen min og å dele min største «svakhet» for alle sammen var skummelt. Men jeg følte det var på tide siden vi nesten aldri snakker om kroppspress blant gutter. Det jeg ble møtt med var så mye kjærlighet, forståelse og åpenhet fra dere. Min historie er ikke unik, dessverre, men jeg er så takknemlig for at jeg har fått muligheten det siste halvåret til å bruke stemmen min til noe viktig. Jeg har det så godt med meg selv nå, har aldri vært så lykkelig og håper jeg kan vise til folk at det å stå for noe og ha et talent er det som er «sexy». Vi er så mye mer enn kropp og utseende folkens. LOVE U ALL ❤️