B-Day 2018

I går hadde jeg bursdag. Jeg har blitt 26 år og ville egentlig bare ha en mest mulig “normal dag” på bursdagen min. Så jeg startet dagen med å dra til byen med Mamma, vi dro på Høstutstillingen på Kunstnernes Hus som var veldig koselig. Jeg blir så inspirert hver gang jeg drar på kunstutstillinger, jeg skal en vakker dag lage min egen utstilling. Det er noe jeg har drømt om i flere år og håper og tror jeg klarer når jeg bikker 30. Jeg og Mamma elsker å dra på utstillinger sammen og husker så godt da vi var i New York og på MoMa museet sammen. Vi var der hele dagen og så alt, MoMa museet er noe av det beste å gjøre når man er i New York om du spør meg.

Videre på kvelden vorset jeg med Henrik, Normunds, Charlotte og Fetisha og dro til TV2 Nydalen og så på Sophie på Skal Vi Danse. Hun var så RÅ som alltid og vi var drita hele gjengen og SKREIK i salen hahaha. Det var seriøst tidenes kveld og jeg var ikke hjemme før klokka var 07… haha det sier litt!