Norges største halloweenfest!

Den siste uka har jeg jobbet BEINHARDT med et prosjekt jeg har drømt om å lage i flere år nå, så jeg var egentlig helt skutt på onsdag, MEN kunne ikke gå glipp av årets Halloweenfest, nemlig Alexandra Joner sin årlige store Halloweenfest! Altså den dama leverer alltid, hun går ALL IN hver eneste gang og jeg digger det. Jeg var ferdig på opptak klokka 20, Mamma hentet meg og hjalp meg lempe inn all utstyret fra bilen, så tok jeg på meg en hvit tskjorte, masse blod og litt deodorant og tok taxi rett til festen. Så glad jeg gjorde det, var som en slags “feiring” over at jeg var ferdig med opptaksdagene mine. Altså dette er bare noen av kostymene fra kvelden og jeg kjente ikke igjen halvparten av vennene mine der, haha, var litt sånn “åh hei, koselig?.. hvem er du egentlig?” haha.

Jeg og Anniken ganske godt oppsummert den siste tiden! Vi blogges <3