Generasjon Z premierefest

I dag er det premiere på Generasjon Z på TV2 Sumo, som er laget av flinkeste Salto Film (som står bak Sophie Elises Verden, Bloggerne ++). De er Norges beste produksjonsselskap til å lage dokusåpe, uten tvil. Jeg gleder meg sånn til å se de fire episodene som allerede er lagt ut på TV2 Sumo og følge denne fine gjengen frem til jul. Jeg har tatt pressebilder av dem alle, de kommer ut om en ukes tid så de skal jeg poste ASAP på bloggen for de er så fine! Altså se på denne gjengen, ikke nok med at de alle er veldig talentfulle og jobber hardt, men alle er så sjukt fotogene i tillegg! I Generasjon Z følger vi Emma Ellingsen, Herman Dahl, Anders Eggan, Gina Gylver, Tina Mondelia, Ylva Olaisen og Kevin Haugan, dette er folk jeg er sikker på dere kommer til å se mer av i framtiden på hver sin måte. Her er hvertfall et lite bildedryss fra premierefesten i dag med mange fine kjentfolk: