Julen 2018

Det er 1. januar, nytt år og nye muligheter… I guess? Jeg ligger hvertfall hjemme i senga, sett på American Crime Story i hele dag (sesong 2 om Versace er elsk!). Jeg er vel fortsatt litt redusert fra gårsdagen og følte akkurat for å blogge litt for dere nå på kvelden “sånn at jeg har gjort noe effektivt i dag”.

Jeg har hatt en så fin jul i år som alltid, jeg er veldig glad i jula rett og slett fordi familien min aldri anstrenger det. Jula hos oss handler KUN om å kose seg, og det har jeg gjort! Tenkte jeg ville ha stort bildedryss fra juleferien på bloggen. Den startet med julebord for Anniken og crewet hennes i Knust Porselen. Det var så koselig, hun hadde ordnet gratis mat og drikke på Sumo for alle hennes ansatte. SÅ voksen har hun altså blitt, tenk det. Anniken kan gå inn i det nye året med å være stolt av seg selv, så mye hun har fått til i 2018, med bok og ikke minst starten på eget merke som kommer til å bli så stort! Takknemlig for å være endel av temaet hennes.

Senere på kvelden dro jeg ut med guttene som jobber med Anniken og hadde en skikkelig “gutta på testosteron” tur på byen hahaha! Det var SÅÅÅ gøy, vi endte opp på Jaeger, alle kom inn gratis fordi en venninne av meg jobba den kvelden og broren min kom også etterhvert. Jeg var ikke hjemme før syv på morningen, så ja BRA julebord!

Dagen etterpå var jeg på et julebord til med Elvebakken gjengen min, nemlig Julie, Martine, Sofie, Thea, Emma, Jeanet, Helene og Siv. Vi har nemlig 10 års jubileum og dro å spiste fire retters middag på restaurant EIK i sentrum. Må være et av de beste måltidene jeg har spist i 2018, himmelsk!

Jeg dro videre den kvelden til TV2 studio i Nydalen der jeg skulle være en av de såkalte “kjendisene” man kunne ringe inn til på Juleaksjonen i år. Jeg var på dette i fjor for juleaksjonen for Røde Kors (sjekk innlegg HER), mens i år gikk pengene til Plan Norge. Jeg har jobbet endel med Plan når jeg var med å lage sesong 2 av Stuck, så jeg stilte SÅKLART opp i år også. Føler det er en liten ære å bli spurt.

Det var ganske mange fine kjentfolk så tiden gikk så fort. Jeg samlet inn en god del faddere som jo er gøy å tenkte på. Det var en som ringte inn og da svarte jeg “Hei, det er Juleaksjonen for Plan du snakker med Joakim Kleven” også sa han “E DU KJÆNDIS?” og jeg bare “eehh, njeh sånn halvveis” (ante jo ikke hva jeg skulle si) så hører jeg kona i bakgrunn si “DE ÆKKE EN KJÆNDIS LÆGG NU PÅ” også la han på! Hahahaha! DA følte jeg meg bra kul! Heldigvis ringte det en fyr noen minutter etterpå og donerte 10 000 kroner, det føltes litt bedre! Jeg ble forresten endelig godt kjent med Maiken, altså hun er SÅ FUNNY! Vi dro videre ut på byen sammen og hun er bare så morsom. Elsker energien hennes!

Noen dager etterpå dro jeg på Latter med Julie, Martine og Sofie. Vi så forestillingen “Dr. Bergland bryter taushetsplikten”, som jeg helt ærlig syntes var helt OK. Jeg er veldig glad i å dra på Latter, jeg ELSKET jo begge forestillingene til Linn Skåber, Cess og Hege Schøyen, vært å sett Bård Tufte Johansen, Improteater og klubbscenen flere ganger og typ digga alt så derfor jeg ble litt skuffa når det bare var helt ok. MEN for all del, han er hot / morsom / glimt i øyet så jeg koste meg.

Pappa har bursdag på Lille Julaften så vi har fast tradisjon der Mamma lager sjokoladekake, vi pynter juletreet og ser på Grevinnen og hovmesteren. HVERT år! Det er så koselig som det høres ut som. Pluss at Mamma lagde horn med ost og skinke i år som jeg elsker!! Jeg har spist masse godt i jula som du kommer til å se i hele innlegget.

På julaften dro jeg og Mamma i kirka mens Adrian var på jobb og Pappa passet på ribba. Det har blitt en tradisjon det også, at selv om Mamma lager de resterende 364 måltidene i året hjemme hos familien Kleven så har Pappa ansvar for ribba.

Fornøyd far i huset, like happy hvert år med ribba!

Ellers pakket vi opp gaver og tok på pysj i sånn ni tiden. TAKK gud for at vi ikke må sitte i et familieselskap med førti mennesker og være der til langt på natt. Akkurat julaften liker jeg best rolig og avslappet som vi har det. Jeg fikk forresten masse fint til jul og den BESTE gaven var garantert at jeg og Mamma skal dra til Skotland og se Spice Girls live i sommer!! Altså herregud som jeg gleder meg!!!

Første juledag har også blitt en tradisjon der Sandra inviterer de nærmeste på julemiddag. Sandra er jo bestevenninna mi, men sammen med Andjela og Marija (lillesøsteren og moren til Sandra) er de som min andre familie. De bor rett opp i gata, jeg er alltid på besøk hos dem minst en gang i mnd og de har alltid vært der fra jeg var liten. Er så glad i de!

Marija hadde laget nydelig middag med kalkun, vi spilte kort i flere timer og hadde det bare så gøy! Fin kveld!

28. desember dro jeg med meg Martine og Sofie til Jul i Vinterland fordi jeg enda ikke hadde tatt meg tid til å dra ditt i år. Elsker at vi har det i Oslo! Vi dro senere og så filmen “Sonja” som handler om skøytedronningen og filmstjernen Sonja Henie. Jeg visste ikke noe om henne før jeg så filmen og ble veldig positivt overraska. Hun må jo ha vært den største stjerna vi har hatt i Norge, for et ikon! Jeg digga filmen og Ine Marie Wilmann som spilte Sonja spilte så bra. Terningkast 5!

Jeg avsluttet jula/året hjemme hos Martine sammen med Julie, Sofie og Eileen der vi spiste god mat, drakk masse vin og spilte Ligretto. PERFEKT nyttårsaften!

Martine har den fineste utsikten så vi så fyrverkeri fra hele sentrum på verandaen hennes. Så digg å være der og ikke fryse seg ihjel ute mens man leter etter den “feteste festen” å dra videre på, I’m so over it og har innsett at nyttårsaften liker jeg best med de aller nærmeste vennene. Fin avsluttning på året!

Ellers har jeg bare vært hjemme og jobbet i jule”ferien”. Jeg har kommet ganske langt på et prosjekt jeg har jobbet alt for lenge med, men ENDELIG begynner jeg å se at det tar form og jeg er så glad for det. Er så spent på hva dere kommer til å si når det kommer ut. I slutten av februar så SMELLER DET!! Godt nyttår alle sammen, vi blogges <3