Sophie Elises Verden Sesong 2 Premierefest!

Rett fra givende, sterk og betydningsfull reise med Strømmestiftelsen i Øst-Afrika til glitter, alkohol og premierefest på Sophie Elises Verden sesong 2. Litt av en kontrast, haha! MEN endelig er sesongen i gang, de to første episodene ligger på TV2 Sumo. 2 episoder kommer hver uke fram til begynnelsen av april, totalt 20 (!!!) episoder, så det er bare å glede seg.

Stolt av gjengen, det siste halvåret har vi som vennegjeng opplevd mye fint sammen, men også noen tøffe perioder. Vennskap er ikke for amatører! Jeg håper dere sitter igjen med å føle at dette er morsomt, sårbart og EKTE- for det er det serien er. Folk spør om serien er planlagt/scripted og det kan jeg med engang si at den IKKE er, alt er 100 prosent ekte- om det her var skuespill så fortjener vi seriøst Oscar hele gjengen. Dette er så ekte reality du kan få det.

Jeg tok med meg Mamma, Pappa og Adrian på premierefesten. Herregud, jeg har verdens BESTE familie <3

Dette er gjengen som har laget serien, nemlig SALTO FILM. Jeg elsker å jobbe med de! Øverst ser du Steffen Hegerland og Kristin Nybø. Steffen har filmet begge sesongene (alene!!) og Kristin hadde regi nå på sesong 2. FY SØREN så flinke de to er. Tenk at det er kun de to som er bak kamera på opptak! Jeg har blitt veldig glad i begge to og håper jeg får jobbet mer med de foran og bak kamera senere. Klipperne i Salto er som alltid de beste, jeg vet med engang at serien blir bra fordi det ligger så mye i etterarbeid. FLINK gjeng!