Intervju med Linn Skåber!

(KLIKK her eller på bilde for å se intervjuet)

Jeg er STOR STOR STOOOOOR FAN av Linn Skåber, jeg synes hun er uten tvil Norges morsomste og flinkeste komiker/skuespiller og det var en ÆRE å få intervjue henne for TV2. Linn er aktuell med sesong 3 av Best Før og i den anledningen stilte jeg henne spørsmålene Tv2 Sumo følgerne lurte på. For et menneske og for en inspirasjon! Hahaha, det er sjeldent jeg fan girl’er over noen, men har så respekt for det store talentet Linn Skåber har. Jeg elsker så klart Best Før og Hjerte til Hjerte, men jeg får frysninger av å tenke på hvor bra hun spilte i bla Hvem er redd for Virginia Woolf. Hun var enda kulere i virkeligheten, en drøm å intervjue! BTW. Jeg har forresten fått sett hele sesong 3 av Best Før og den er hysterisk morsom! Jeg og Mamma lo oss i hjel flere ganger, sesong 3 har premiere fredag 5. juli!