Sommer i OSLO

Jeg nyter dagene med sol og sommer i Oslo! Herregud som jeg elsker Oslo nå! Jeg skal KUN være i Norge hele juli og det er seriøst det beste. Hvorfor dra vekk nå som været er helt PRIMA!

Uka startet med at jeg møtte Maja i byen. Hun har blitt helt Project Runway om dagen, så nå syr hun om egne klær og leter etter stoff rundt omkring i byen, så vi gjorde nettopp det. Maja er en av de mest kreative vennene jeg kjenner, hun kan mye om mye og er alltid så sulten på å lære nye ting. Forskjellen fra mange andre er at Maja faktisk tar tak i det og bare gjør det, det er inspirerende! Hun sitter aldri å dveler over ting hun ikke har fått gjort, det digger jeg!

Jeg savner sånn å ha Maja i Oslo, men heldigvis er vi flinke på å se hverandre når hun er her (og jeg i Trondheim). Fineste Maja <3

Senere på mandagen dro jeg til Sandra og Elmas for å spise middag og spille kort. Jeg drømmer om å ha et forhold som de to. Herregud så gode og fine de er! Elmas passer perfekt for Sandra og jeg er helt sikker på at det blir barn og bryllup på de to i fremtiden. Gleder meg til å bli «Onkel Joakim» hahaha!

Tirsdagen inviterte Noah (for dyrs rettigheter) meg til vegansk grilling i Torshovparken. Da ble jeg møtt av tre supersøte jenter som alle tre kjemper for dyrs rettigheter. De var så fine og de ga meg masse tips til vegansk grillmat som helt seriøst smaker akkurat som «vanlig kjøtt». Jeg har ikke blitt noe vegtarianer/veganer, MEN jeg har så stor respekt for de som er det og det er noe vi ALLE burde bli flinkere på. Nemlig å spise mindre kjøtt og vise at det er så mye mat man kan lage som er vegansk, sunt og godt!

Etter at jeg ble med på «griseløfte», som går ut på å ikke spise svinekjøtt i sommer fikk jeg SÅÅÅ mye hat i VG kommentarfeltet på facebook (sjokk!), der så klart 90 prosent var eldre folk som skrøyt over at de kom til å spise gris hver dag i hele sommer. Man må jo nesten bare le når man leser kommentarfeltet, jeg blir ikke lei meg av det de skriver, men IKKE vær STOLT over at du spiser svinekjøtt hver dag og driter i hvordan det faktisk blir produsert. Det er vel det som irriterer meg. You do you, men ha respekt for de som faktisk tar grep. All respekt til veganere ass! Jeg har ikke blitt det nå, men jeg prøver med et steg først, nemlig å kutte svinekjøtt i sommer. Det skal jeg klare!! Håper du også er med!

I går startet morningen på NRJ, jeg jobber for Findings festivalen i år også så gjorde et intervju samt en video med gjengen i NRJ. Det var gøy! Jeg gleder meg sånn til Findings for jeg hadde det så sykt gøy i fjor. Fikk tatt bilde av Zara Larsson, Sigrid, Unge Ferrari, Dagny++, (se stemningsrapport fra i fjor HER). Regner med det blir like fett om ikke bedre i år.

Etter NRJ dro jeg til Sørenga og møtte Ulrikke og Leif. Vi skal alle tre på Stavern denne helga så gleder meg masse! Har blitt så glad i Ulrikke, hun har blitt en god venninne av meg. Hun er en du kan ha det helt sjukt gøy med, men samtidig sitte å snakke alene sammen i flere timer om livet. Hun tar seg tid til deg, lytter og kommer med gode råd. Slike venner er godt å ha.

På slutten av kvelden møtte jeg fotografen Øyvind Ganesh. Vi er typ naboer og har tatt bilder sammen en gang tidligere. Det er han som har tatt blogg header bilder mitt. Han er så flink og tok noen fine bilder av meg som jeg gleder meg til å dele! Sjekk han ut HER.

Nå er jeg på vei til Stavernfestivalen! Jeg skal bo på Farris Bad (!) de neste tre dagene og gleder meg bare helt VILT mye til å knipse bilder, filme og ha tidenes festivalsommer. Herregud så heldig jeg er som har dette som JOBB. Vi blogges fra Stavern!