Podcaster jeg har gjestet!

Jeg er vel en av få influencere/bloggere/realitydeltagere/gatetryner som ikke har podcast.. MEN fortvil ikke!! Siden alle har podcast i dag må de jo ha noen som gjester de… og det har jeg gjort et par ganger nå for å si det sånn! Her er en liste over fine podcaster jeg har vært med i, noen mer seriøse enn andre.

BOBLER & BØREK

Denne podcasten er veldig morsom! Disse gutta er gay, glitter og glam!! Magnuss og Jon er jo O.G. homser! Jeg husker så godt da jeg nettopp hadde kommet ut av skapet så sto de alltid der vulgære og gærne på alle homo eventer, de var Norges homo svar på Paris Hilton og Lindsay Lohan. Vi snakker om alt fra dating, grindr, gossip og festing. Verdt å høre!

LYDEN AV FORANDRING

Strømmestiftelsen ville spille inn en episode med meg og Marna om opplevelsene rundt serien vi lagde sammen, nemlig “Motherhood” og om jobben Strømmestiftelsen gjør med Samvad gruppene sine. En fin og lett podcast med verdens fineste dame! Herregud så glad jeg er i Marna! Vi dro med Strømmestiftelsen noen mnd etter denne podcasten var spilt inn til Kenya og Uganda med Sara. Sjekk bildedryss HER! Strømmestiftelsen er seriøst verdens beste organisasjon og jeg stiller alltid opp når jeg kan for de! De gjør en så fantastisk jobb!!

INFLUENCERSNAKK

Dette er en av podcastene jeg liker veldig godt for Christoph er så god på å intervjue gjestene sine! Her snakker jeg om Generation 2.0, som ble lansert noen dager før vi spilte inn podcasten. Alt jeg driver på med av jobb (og på privaten). Her blir man ganske godt kjent med hvem jeg er og hva jeg holder på med. Vi snakker også om at Christoph egentlig skulle være daten min på Sophie Elises Verden, haha! En av favoritt podcastene, for sure!

UFORSTYRRA

Uforstyrra er podcasten til ROS (rådgivning om spiseforstyrrelser). Her snakker jeg åpent om hvordan det var å ha spiseforstyrrelser da jeg var 19 år, hvordan jeg har “kommet meg ut av det” og hvordan jeg har det i dag. En meget ærlig og fin podcast, de er så fine de som jobber i ROS! Det er så viktig å snakke om dette, og jeg håper om du er usikker rundt kroppen din at du feks. tar deg tid til å høre på slike podcaster og snakke åpent med venner og familie. Vi er så mye mer enn kropp og utseende folkens og derfor er det så viktig noen ganger å høre det fra andre, i en ellers alt for overfladisk verden der vi snakker alt for mye om utseende vårt.

EKKOKAMMER

Dette er Dagbladet sin podcast, her snakker jeg også om kroppspress, med mer fokus på oss gutta. Hele podcasten er filmet, den kan dere se under:

NACH HOS KLEVEN

Morsomt nok heter denne podcasten Nach hos Kleven, og det har ingenting med meg å gjøre, haha! Finn ut hvorfor og mye mer i podcast-episoden. Vi snakker om alt slags mulig, om å låne penger til venner, dating, Bloggerne osv.

SKEIVE RÅVARER

Dette er Gaysir sin podcast og her snakker vi mye om det sexfikserte homomiljøet. Jeg snakker så klart endel om videoen jeg delte på VG samt historier jeg har opplevd med gutter. En fin podcast, med litt mørk humor. Jeg savner flere “homopodcaster”, de er morsomme, men samtidig ganske sårbare og ekte!