TV2 Nyhetskanalen med Mamma

Denne uka som har vært har vært kaotisk, men så så så fin! Takk alle sammen for de fineste meldingene rundt Bloggerne premieren. Det viktigste for meg er at dere liker familien min, og jeg har BARE fått fine meldinger om at dere gjør nettopp det. Er det noe som varmer hjertet mitt så er det å høre at jeg har en så fin og åpen familie. Gleder meg til dere skal bli bedre kjent med de i denne sesongen av Bloggerne!

I dag er det morsdag og Mamma og jeg ble invitert til TV2 Nyhetskanalen for å snakke om nettopp dette. Om forholdet vårt, som mor og datter.. jeg mener som mor og sønn haha! Jeg er så stolt av Mamma, hun var SÅ RÅÅÅ! Mamma er den jeg vet om som er best på å formidler følelser, jeg vet seriøst ikke hvem jeg hadde vært uten henne.

Jeg er i en veldig “jobb periode” om dagen, (noe jeg alltid føler at jeg sier)… MEN jeg trives godt med det. Deilig å føle at ting skjer og at jeg får drive med akkurat det jeg elsker, nemlig å skape og lage film! Foran og bak kamera. Bloggen her er litt som terapi for meg de dagene jeg bare må samle tankene litt, om det bare er å dele bilder, jeg blogger jo ikke mye (selv om jeg er med på et program som heter Bloggerne mehehe) men poster bare når jeg føler for det. MEN om du er mega interessert i å høre om meg og hva jeg driver med så kommer jeg og Anniken ut med ny episode av podcasten vår PULS hver onsdag.