Podcaster jeg har gjestet! (part 2)

Siden sist jeg skrev dette innlegget, der jeg listet opp alle podcastene jeg hadde gjestet, og skrev “stolt” over å være en influencer som ikke hadde egen podcast, så har jeg nå.. så klart endt opp med.. å få EN fuckings EGEN PODCAST likevel!! hahaha, ofc! Dere vet jo om podcasten jeg har med Anniken som heter PULS, vi har allerede spilt inn 8 episoder så kos dere med den HER! MEN dette innlegget er en liten liste over flere podcaster jeg har gjestet siden sist. Så om du trenger noe koselig å høre på i påsken, ikke har stort mye å gjøre i denne Korona-tiden så kan du kose deg med noen fine episoder her:

SCHENDIS

Dette tror jeg må være den morsomste innspillingen jeg har vært med på, Julie og Rikke er to NYDELIGE jenter som jobber i Nettavisen og som har sin egen podcast der. Vi får seriøst latterkrampe i studio, jeg snakker om min store drøm om å være med i Melodi Gran Prix, jeg snakker om Vixen-dramaet og at jeg sliter med dødsangst. Det er en morsom og fiiiiin episode! Anbefaler deg å høre episode min, men også de andre episodene som ligger ute. De har intervjuet bla Benjamin Ingrosso, Fredrik Solvang, Katarina Flatland ++ ELSKER denne podcasten for du kan høre at Julie og Rikke har brukt god tid på å forberede spørsmålene! ELSK ELSK ELSK <3

Jeg har aldri før blitt spurt om “backstage demands” aka snacks/mat/drikke jeg vil ha før en innspilling så 10 av 10 for at de kjøpte inn masse nøtter og pepsi max før innspilling. Mer skal det ikke til for å gjøre meg veldig glad (og føle meg som en ekte scheeendis!) Klikk HER for å høre episoden!

TJUVSTART MED KLEIVEN

Jeg må innrømme at jeg har crushet litt på min nesten etternavn-bror Kjell-Ola Kleiven! For en kjekk og fin mann! Vårt første møte er spilt inn, nemlig i podcasten hans “Tjuvstart med Kleiven”. Der snakker jeg bla om blogging, “blogg-eliten”, det med å jobbe i en “kvinne-dominert” blogg-bransje, lidenskapen min for film og det kreative og TV innspillinger. En skikkelig feelgood podcast, klikk HER!

Fotopodden er for deg som elsker film, foto og det med å jobbe kreativt. FLINKE Thomas Brun som er programleder for podcasten, filmer og klipper den helt på egenhånd (se hele intervjuet HER). I denne episoden snakker jeg om hele Generation 2.0 konseptet, hvordan hele prosessen har vært å lage musikkvideoen og nettsiden og hvordan det er å jobbe som freelance filmskaper. Dette er en podcast-episode for deg som gjerne kunne tenkt seg å høre mer om hva jeg driver med bak kulissene og bak kamera.

FOODIES

Nydelige Emilie Nereng har sin egen podcast “Foodie”, som jeg fikk æren av å gjeste for noen uker siden. Jeg elsker hele konseptet Emilie har, hun er virkelig den yngre generasjonens Wenche fra God Morgen Norge! Vi snakker om kroppspress blant gutter, våre tanker rundt løsninger rundt temaet og hvordan jeg forholder meg til hele debatten siden jeg har så mange venner i blogg/influencer miljøet. Samt at jeg snakker om mitt forhold til mat, hva jeg er avhengig av å spise og mange random matspørsmål som hva min mat “guilty pleasure” er og hva jeg alltid må ha i kjøleskapet. Hør denne fine (og litt emosjonelle) episoden HER!