Super Star Films

Så lenge jeg kan huske har jeg alltid laget film og det hele startet da jeg gikk på barne- og ungdomsskolen. Da hadde jeg såklart et “produksjonsselskap” jeg kalte Super Star Films, der jeg la ut alle filmene mine på youtube-kanalen min “tjukkebolla123” og på hjemmesiden min www.super-star-films.piczo.com. Jeg lagde videoer HELE tiden, jeg har en harddisk full av masse masse masse kleine opptak fra jeg var liten, noe jeg elsker den dag i dag!! Jeg lagde film av alt, hvor enn jeg var, noen av dere husker kanskje reise programmet mitt “Me Around The World“, eller hva med Top Model Norway der jeg oppriktig trodde jeg var den mannlige Tyra Banks. Jeg har så mange filmer på harddisken, forhåpentligvis får jeg postet flere av de senere om det er greit for barndomsvennene mine, men her er noen klassikere jeg lagde alene og sammen med min bestevenninne Sandra. Kos dere!

Hotel Helvete:

Sweet Money:

Kjøkken Politiet:

Che Guevaras Roser: