5 ÅR med JoakimKleven.no!!

For 5 år siden i dag (!!), den 23. august 2015 skrev jeg mitt første blogginnlegg på JoakimKleven.no. Tenk det, jeg har hatt denne bloggen her i fem år nå! Jeg har over 800 innlegg her inne, og hvis jeg plusser på min første blogg fra 2008; nemlig joakimkleven.blogg.no, som den gangen het “It’s Joakim Bitch”.. PLUSS bloggen jeg hadde i 2011/2012 som het JoakimKleven.COM så har jeg skrevet totalt over 1000 (!!) blogg-innlegg i mitt liv. Mange lurer på hvorfor jeg er med i Bloggerne fordi “han der er jo ikke blogger?!”.. well HONEY! Jeg promoterer sjeldent for bloggen min, for her inne er mer et sted jeg samler alle minnene mine og en blogg jeg har mest for min egen del. Et slags arkiv over livet mitt. Jeg har IKKE mange lesere, så jeg vil tørre å påstå at jeg har “Norges største IKKE leste blogg“. Det ELSKER jeg!!!

Jeg er jo som en bestemor når det kommer til å ta vare på minner og se tilbake på dem. Her inne kan jeg faktisk (uten å overdrive) se tilbake på så og si hele livet mitt. For en reise det har vært! Spesielt de siste fem årene.. wow! Jeg skrev i mitt første innlegg her inne: “Jeg ELSKER å filme, fotografere og reise og det er nettopp det bloggen min kommer til å handle om. Jeg har sterke meninger og elsker å skravle. Jeg er en person som er både/og & enten/eller.” Ingenting har forandret seg, men herregud så mye jeg har fått opplevd fra da jeg publiserte det innlegget.

TUSEN TAKK til dere som har fulgt med på alt jeg har skapt og gjort de siste fem årene. Tenk at jeg er så heldig som får drive med nettopp dette. Jeg er evig takknemlig!!

Disse bildene tok jeg som en “hyllest” kan man si til mitt aller første innlegg på JoakimKleven.no, se innlegget her! Jeg gleder meg til enda flere minner med dere her inne. Vi blogges snart!