Bloggerne sesong 13 – Episode 18

Dette er siste episode av Bloggerne denne sesongen og dagens episode handler om at jeg er ganske dritt lei sosiale medier. Jeg valgte jo å logge av alt i sommer og her får du se litt mer av grunnen til hvorfor. Mye av dette føler jeg på fortsatt, jeg tror nok du som seer tenker enten at alt dette gir mening og at sosiale medier er en stor tidstyv, eller så tenker du at alt jeg snakker om her er et ganske stort i landsproblem. Begge deler er nok ganske riktig, men jeg har følt mye frustrasjon og vært deppa rundt dette.. Er dette egentlig noe jeg vil holde på med? Å dele alt av livet mitt hele tiden via en mobiltelefon… og lage masse randome videoer bare for å “please” et “publikum”.. Jeg synes denne episoden er fin og jeg har med meg Sophie der vi snakker endel rundt dette. Jeg kan hvertfall trygt si at den såkalte “influencer tilværelsen” er ikke særlig glamourøs eller kul, jeg vil mye mer tilbake til å skape film og jobbe hardt og lenge med prosjektene jeg virkelig brenner for.