Weekend i Trondheim

På torsdag hadde jeg shoot dag sammen med Fahil der vi tok noen sykt fine bilder for Sophie, gleder meg til å dele kampanjen hennes når den er ute! Etter shooten dro jeg rett til Gardemoen og møtte verdens beste Liv for å fly opp til Trondheim siden vi skulle på opptak tidlig dagen etterpå. Opptaket gikk veldig bra, det er i forbindelse med dokumentarserien jeg jobber med om dagen. Som jeg selvfølgelig skal dele MASSE rundt når den tiden kommer, men i mellomtiden velger jeg ikke å dele noe som helst slik at serien blir spennende for dere å se når den kommer ut våren 2021. Etter opptaket på fredag dro jeg rett hjem til Lise og Roger, der vi har vært hele helgen sammen med Ingri, Arton, Tom og Hege, spist alt for mye god mat og bare nyte livet som jeg gjør hver eneste gang jeg er i Trondheim, herregud som jeg elsker å være her. Savner bare Hanne ekstremt mye, håper jeg får sett hun snart.