F O K U S

Av en eller annen grunn fikk jeg lyst til å skrive et blogginnlegg som jeg gjorde i «gamle dager».. Du vet skrive et innlegg til noen randome bilder fra en random dag, eller skrive en «dyp og meningsfull tekst» som unnskylder at du egentlig vil legge ut de fine/sexy nye bildene du har tatt av deg selv. Dette innlegget er sistnevnte <3 haha, jeg bare følte sånn for å skrive et innlegg, mest av alt sånn at jeg kan se tilbake på hvordan jeg hadde det denne tiden og legge ved mine fine nye headshots tatt hos Betong Film #annonse.

For i det siste har jeg vært sykt slapp, jeg har sovet sånn 9-10 timer om dagen (helt drøyt) som både har vært litt stressende (for jeg føler jeg sløser bort tiden min), men samtidig helt sykt digg. For tror aldri jeg har hatt så lite å gjøre som akkurat nå i november, og helt ærlig- det har vært så godt! Jeg skriver dette litt til meg selv for at jeg skal huske at det ikke alltid handler om å prestere noe hele tiden og at alt ordner seg tilslutt. For jeg er en person som stresser mye inni meg, mye mer enn det jeg gir utrykk for. Hver gang det er noe stort jeg jobber med er jeg alltid nervøs på om det er bra nok og om det kommer til å gå bra å gjennomføre det. Det ender jo alltid opp med å gå bra, så jeg hater at jeg sløser bort så mye tid på helt unødvendig stress..

Jeg er evig stolt av alt jeg har fått til og ikke noe redd for å skrive det eller si det høyt. Bare det å se igjennom hele denne bloggen gjør meg glad for jeg har fått lov til å gjøre så sinnsykt mye gøy, men når livet ditt blir jobben din så blir tilslutt mye av det du gjør «et ork» og et evig stress.. Jeg kommer ALDRI til å slutte med det kreative, være foran og bak kamera er noe jeg elsker og det å få frem min egen og andre sine stemmer gir meg mye, men jeg har bestemt meg for å snart gjøre en ganske stor livsstil endring. Noe jeg har kjent på lenge og som jeg faktisk har fått følt på nå i korona tiden. Det høres veldig dramatisk ut, men alt handler om at jeg vil kutte vekk «unødvendig» stress for å klare å prestere de store drømmene jeg har. For tenk hvor mange inntrykk du får i løpet av en dag som bare er helt bortkasta og som stresser deg helt unødvendig mye.. Dette tror jeg gjør at man blir ekstra sårbar og stressa i situasjoner der man trenger å være mer fokusert. Jeg tror i tillegg man kan gå så langt at man da takler stress bedre, med å kutte vekk mye unødvendig støy, om alt dette gir mening? Nå føler jeg at jeg skriver ting ekstremt generelt (kanskje du tror jeg er helt spaca nå), men alt handler om at jeg må fokusere mer på kvalitet enn å prøve å opprettholde «kvalitet» i en ellers kvantitet verden.

Uansett, dette er alt jeg går rundt å tenker på om dagen haha. Jeg gleder meg til at man kan begynne å leve litt mer normalt igjen (som jeg håper er snart) for jeg har jo flere prosjekter jeg vil gjøre ferdig, men samtidig- det er ingenting her i livet man kan kontrollere så man må bare ta det som det kommer. Alt til sin tid, am I right? Pust ut, det ordner seg alltid tilslutt.