Skal vi danse 2020 finale!

I går var jeg hjemme hos Sophie, som er typ den eneste jeg har sett i denne lockdown tiden. Vi så på Skal Vi Danse finalen med Marte og Anne Sofie og spiste digg mat fra Sumo. Jeg ELSKER Skal vi Danse og den store drømmen er jo å en gang få lov til å være med selv. Den ABSOLUTT STORE drømmen er å kunne danse med en mannlig dansepartner, det hadde vært så RÅTT!!

Jeg heiet på (omg nå føler jeg at jeg er en 14 år gammel blogger igjen, elsk!) Andreas og Mai.. Altså jeg har blitt helt forelsket i Andreas, what a sexy hunk with brain!! Jeg og Sophie har blitt litt obsessed med han så vi brukte sikkert 500 kroner på å stemme på ham.. hver!!

Blir litt flau over å tenke på det, but money well spent. Han er drømmemannen- uten tvil!! Viktig å understreke at jeg digger Nate og Helene også, fy søren så hotte og flinke de har vært hele sesongen. Det som legit gjør meg trist er at Skal Vi Danse er over for i år.. Gleder meg til neste sesong!

Akkurat nå er klokka snart tolv og jeg skal legge meg for å se siste episode av Ratched. Elsker alt Ryan Murphy er med på å lage. Håper alle har hatt en fin helg- xoxo.